Αποτρίχωση

 

 
Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα, με τις μεθόδους αποτρίχωσης με κρύο ή ζεστό κερί ή τη μέθοδο της κλωστής, κυρίως για πρόσωπο, άνω χείλος και φρύδια.
Επισκεφτείτε το Studio Αισθητικής QUEEN'S SPA στην Ηλιούπολη και αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών μας.
 
 
 
 
 
 

Αποτρίχωση με κλωστή για πρόσωπο

 
 
Πρόκειται για μια γρήγορη και με μεγάλη διάρκεια μέθοδο αποτρίχωσης, ιδανική για το πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα τα φρύδια, το άνω χείλος. Είναι μια μέθοδος που σε σχέση με το κερί δεν σπάει την τρίχα και μπορεί να απομακρύνει και τις πιο μικρές και κοντές τρίχες. Έτσι δεν χαρίσετε να επιμένουμε πολλές φορές από την περιοχή που αποτριχώνουμε και με αυτό τον τρόπο αποφέυογουμε τους ερεθισμούς.
 
 
 
 
 
 

Αποτρίχωση με κερί

 
 
 
Η αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών από τη χρήση κεριού άρχισε να ασκεί στην Ανατολή. Πιστεύουμε ότι η πρώτη χρήση ζεστό κερί για την αποτρίχωση ξεκίνησε η Κλεοπάτρα.

Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από το σώμα, το πρόσωπο και το μπικίνι είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες. Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μια μέθοδο που χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του. Κρατάει για περίπου 1 μηνά (4-6 εβδομάδες)και το δέρμα είναι απαλό και λείο. Μάλιστα, μετά από συνεχόμενη εφαρμογή του κεριού οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και βγαίνουν πιο αργά. Η διάρκεια εξαρτάται από τον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας.

Με την αποτρίχωση με κερί εκτός από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αφαιρούμε και τα επιφανειακά τις επιδερμίδας νέκρα κύτταρά έτσι το δέρμα γίνεται λείο και μαλακό. Για όσες δεν έχουν καταφύγει σε μόνιμες μεθόδους ή αποφεύγουν το κλασικό ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί σίγουρα είναι από τις πιο εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις, που θα κρατήσει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μακριά.
 
 
 
 
 
Να έχουμε ελέγξει την ποιότητά και τον τύπο του κεριού. Κάθε τύπος κεριού είναι για διαφορετική ποιότητά και τύπο τρίχας και επιδερμίδας και περιοχής που θέλουμε να αποτριχώσουμε, για αυτό είναι καλύτερο η αποτρίχωση να γίνεται από ειδικούς. (Τουλάχιστον οι πρώτες συνεδρίες).
 
 
 
 
 
 
 
 
Να έχουμε καθαρή την περιοχή που εφαρμόσουμε την αποτρίχωση. (Tο peeling πριν από τη αποτρίχωση και αφρόλουτρo λίγη ώρα πριν την συνέδρια).
 
 
 
 
 
 
 
 
Συνέπεια στην επανάληψή της κάθε συνεδρίας. Είναι πολύ σημαντικό η αποτρίχωση να γίνεται εντός 4 περίπου εβδομάδων έτσι η τρίχα πιάνεται σε ένα γενεές στάδιο και έτσι μπορεί να μειωθεί και να εξαλειφθεί.