Μακιγιάζ

 

 
Το μακιγιάζ είναι μια τέχνη που εξελίσσεται συνεχώς. Προσαρμόζεσαι σε κάθε χρονική περίοδο ανάλογα με τις τάσεις της μόδας, τα χρώματα που επικρατούν αλλά κσο το στυλ που θέλουμε να αποδώσουμε. Ένα επαγγελματικό μακιγιάζ εφαρμόζεται πάντα με γνώμονα την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της κάθε γυναικας.

Ελάτε στο Studio Αισθητικής QUEEN'S SPA στην Ηλιούπολη και αποκτήστε ένα βραδινό μακιγιάζ για κάθε λαμπερή περίσταση. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει και νυφικό μακιγιάζ, για να σας κάνει ακόμα πιο όμορφη αυτή τη μοναδική μέρα της ζωής σας.
 
MAC
 
 
 
 
 

Βραδινό Make up

 
 
Έρχεται πάντα να συμπληρώσει το υπόλοιπο στυλ της βραδινής εξόδου. Είναι επίσημο γιατί συνδυάζεται με την επίσημη περίσταση τις περισσότερες περιπτώσεις κυριαρχεί η λάμψη, η αίσθηση που πρέπει να δίνει είναι ωραία και εντυπωσιακή Τα χρώματά και οι γραμμές πρέπει να είναι έντονες για να το κάνουν ειδικότερο, πάντα με κριτήριο τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θέλουμε να τονίσουμε.
 
 
 
 
 
 

Νυφικό Make up

 
 
 
Επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ από ενα εξειδικευμένο make up artist που έρχεται να αναδείξει τα πλεονεκτήματά του προσώπου και να υποφωτίσει τις τυχόν ατέλειες. Με τεχνικές και τα κατάλληλα προϊόντα δημιουργούμε το τέλειο μακιγιάζ με φυσικές βασεις για να νιώσετε υπεροχή και ξεχωριστή την ημέρα του γάμου σας.
Η επιλογή των κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων για κάθε τύπο δέρματος είναι πολύ σημαντική για να δοθεί η μέγιστη δυνατή απόδοση στο φωτογραφικό φακό.