Μανικιούρ - Πεντικιούρ

 

 
 
 
 
 
Η υπηρεσίες καλλωπισμού των άκρων μας είναι μια διαδικασία που δημιουργήθηκε για να μας προσφέρει κυρίως καλή υγιεινή σε αυτά και έπειτα ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η λέξη "μανικιούρ" προέρχεται από τις Λατινικές:"manus" που σημαίνει "Χέρι" και "Cura" που σημαίνει " Τα χέρια μας είναι ένα από τα όργανα που χρησιμοποιούμε περισσότερο καθημερινά και είναι εκείνα τα οποία ταλαιπωρούνται αλλά και εκτίθενται σε (απορρυπαντικά) χημικές ουσίες αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες κρύο όπως και τα νύχια που πλέον χρειάζονται περισσότερη περιποίηση λόγω των συνθηκών των συγχρόνων τρόπων δουλειάς ( χρήση πληκτρολογίου κυρίως).

Τα περιποιημένα χέρια, και άρα τα περιποιημένα νύχια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης και της αυτοπεποίθησής μας. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να φροντίζουμε, καθημερινά, τα νύχια μας να είναι καλοφτιαγμένα, σχηματισμένα και βαμμένα, βάση της ιδιαίτερης και ξεχωριστής προσωπικότητάς μας.

Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια μας που επιβαρύνονται καθημερινά. Να θυμόμαστε ότι η καλύτερή φροντίδα - καλλωπισμό των άκρων μας είναι ένας συνδυασμός καλής υγιεινής (καθαρισμός απονυχιών αν χρειάζεται, απολέπιση, ενυδάτωση και αντισηψία), με ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα με την βαφή των νυχιών.

Όλα τα νέα χρώματα όπως και τα trends είναι εδώ στο χώρο μας. Σας περιμένουμε στο Studio Αισθητικής QUEEN'S SPA στην Ηλιούπολη, να αφεθείτε στους επαγγελματίες του χώρους μας και να απολαύσετε τις υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να αποκτήσετε τα άκρα που επιθυμείτε !!!