Τοποθέτηση Extension Bλεφαρίδων

 

 
 
Τοποθέτηση Extension Βλεφαρίδων  | Studio Αισθητικής QUEEN'S SPA
 
 
 
Ελάτε στο Studio Αισθητικής QUEEN'S SPA στην Ηλιούπολη και απόκτησε βλέμμα που σαγηνεύει!

Η πιο ασφαλής πρωτοποριακή μέθοδο τοποθέτησης extension βλεφαρίδων τρίχα - τρίχα 3d-mixed.
Ξύπνησε κάθε πρωί με υπέροχες μακριές, γυριστές βλεφαρίδες. Πετάξτε την μάσκαρα και τα ψαλιδάκια που γυρίζουν τις βλεφαρίδες. Τώρα μπορείτε να έχετε το βλέμμα που ονειρεύεστε με το πιο φυσικό αποτέλεσμα, αφού οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μια μια και το βάρος τους είναι από 0.03 εώς 0.20. Με αυτόν το τρόπο μπορούμε να διορθώσουμε ατέλειες - προβλήματα που έχουν οι δικές μας φυσικές βλεφαρίδες (αδύναμες, μικρές, ίσιες, άχρωμες).

Η νέα μέθοδος τοποθέτησης αλλά και νέα φόρμουλα της φαρμακευτικής κολλάς που χρησιμοποιούμε επιτρέπει στην φυσική μας τρίχα να μεγαλώνει σωστά και να μην υπάρχει ανησυχία φθοράς της. Η κόλλα ενσωματώνεται με την κάθε τρίχα και έτσι δεν νίωθετε ότι φοράτε κάτι ξένο όπως συνέβαινε με τις παλιότερες τεχνικές.Τέλος η κόλλα ειναι ασφαλής και υποαλλεργική, μη ερεθιστική.Τα τρικάκια είναι από μετάξι.
 
 
 
 
Η εφαρμογή κρατάει περίπου 2 μήνες. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τον κύκλο ζώης της κάθε περίπτωσης. Η συντήρηση γίνεται κάθε 2-3 εβδομάδες, με αυτή τη διαδικασία παρατείνουμε την διάρκεια ζωής των extension.